Corpurile noastre și Harul de Circulație

În afara fereastra mea, există patru porumbei din ramuri de copac. Aripile lor lift și flex, ele se întind gâturile lor, și puf de pene. În apropiere, un chickadee se zgârieturi și câteva pufos ciocănitori cursa reciproc în jurul valorii de curte.

La seu feeder, trei păsărele stau cu răbdare de așteptare pentru cel cu burta roșie și pufos ciocănitori să se rupă în bucăți, congelate seu. În juncos de mers pe jos la sol sub ambele alimentatoare recunoscător pentru care se încadrează seu și semințe de floarea-soarelui. Ticlean atârnă cu capul în jos să mănânce; cinteze flutura peste tot, ciripitul unul la altul, în timp ce cardinalul perechi ia-se transformă în zbor pentru semințe.

Peste râpa, eu pot vedea urmele unui cerb, pisica vecinului stretching, și veverițele sari de la ramură la ramură. În cazul în care zăpada s-a topit, câteva bug-uri se ridice în aer. Un păianjen țese el web, și o frunză răsucește sub el prins de un singur fir, dans în vânt. (Del prins un video de această frunză de dans vara trecută.)

Este evident atunci când vizionați natură că totul în univers este în mișcare, împreună și în mod independent, fiecare unic, dar fiecare dans ca Un termen și, după cum calitățile de Viață. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de noi înșine, vom obține un pic confuz. Nu ne mișcăm.

Am exercitarea

yoga

De fapt, nu este nimic greșit cu cuvântul exercițiu; e premisa de la care ne-am dat este că ne dă probleme.

În loc de mișcare sau exercitarea ca o expresie a vieții în bucurie de mișcare, de multe ori suntem prinși în exercitarea de a face ceva mai bun. Cu toate acestea, intenția noastră este de a rămâne în punctul de vedere că suntem deja perfect ca expresie a lui Dumnezeu. Deci, dacă ne exercițiu nu jucăm ambele părți ale gardului?

Poate ne-am uita că, din tot ceea ce este prezent este prezența lui Dumnezeu, sau Minte, sau Spiritul, atunci ceea ce apare ca corpul nostru și toate părțile sale nu este separat de Dumnezeu. Amintindu-și acest lucru nu neagă corpurile noastre, și întoarce de la ei gândindu-mă că într-o zi ne va elibera de ele și să devină spiritual. În schimb, noi recunoaștem că ceea ce apare ca un organism își are substanța în Spiritul la fel ca tot ceea ce vedem și simțim.

Suntem cu totii foarte confuz atunci când ne împărțim lumea în două părți. Spiritul de aici, indiferent de acolo. În această separare punct de vedere avem de a face regulile în funcție de care parte a lumii noi credem că suntem în fiecare moment.

O separare punct de vedere începe cu ceva rău care trebuie să fie stabilită. O percepție spirituală începe cu faptul că nu este nimic greșit acum, în trecut sau în viitor. Totul este perfecțiune, pentru că totul este al lui Dumnezeu exprimare.

Ceea ce apare ca un corp nu este o iluzie, este o perceptie gresita a ceea ce suntem în căutarea la și de a experimenta. Cu toții am avut cel puțin un moment când limitele de corpurile noastre pare să dispară ca ceața asta și în acel moment noi știm că Adevărul nu există nici o separare, că dualismul este o iluzie care se dizolvă.

Ceea ce noi percepem ca trupurile noastre nu este diferită atunci ceea ce noi percepem ca un copac, păsări, flori, venitul nostru, sau orice alt obiect care apare materialul pentru noi. Cheia este în cuvântul percep. Cum recunoaștem și practică adevărul ființei noastre, ceea ce apare ca material pentru noi, este văzut pentru ceea ce este, spirituală, a căror substanță este calitățile omniprezent „forța” o numim Dumnezeu.

E logic decât recunoașterea și bucurându-se de calitățile de circulație este un mod excelent de a începe experiența de corpurile noastre, nu ca un obiect solid, sau ceva detinem, sau de ceea ce suntem, și în cele din urmă, nu ca dualistă crezut că le percepe, dar ca conștiința de Dumnezeu a arătat într-un alt infinit manifestări.

Imaginați-vă ce diferență ar face dacă ne-am apropiat de circulație de la percepția că, în loc de fixare în corpul nostru prin exercițiu, am fost în mișcare ca harul lui Dumnezeu.

Să nu mai cred de circulație sau de a exercita ca un leac, ci ca un mod de a fi. Am putea face yoga, mers pe jos, dans, alerga, urca, sari, înot, joc de baseball, fotbal, intinde, ridica greutati – alegeri pentru noi sunt fără sfârșit. Am putea face toate astea pentru că noi suntem o expresie a lui Dumnezeu, și putem sărbători acest fapt cu fiecare formă de mișcare vom face.

Viziunea noastră asupra lumii educație închide într-un mic, închis într-un material proces de gândire, este necesar ca noi să preia sarcina de a educa noi înșine și în infinit.

Universul respiră cu harul de viață. Suntem una cu ea. Ia-o plimbare cu acest deschise de conștientizare a ceea ce se întâmplă cu adevărat. Muta muschii, flex articulațiilor, întindere în spațiu, respira profund, extinde viziunea ta, du-te în interiorul, vedea universul și tot ce conține, spirituală, mișcându-se ca Unul. Experiență pentru tine adevărul despre tine însuți în harul de mișcare.

Lasă un răspuns